Plați impozite și taxe locale prin Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar

GHISEUL.RO

Este Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP)*. Acesta vă permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare.

SOLICITA DATE DE ACCES 

Începând cu data de 15.03.2021, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea de a solicita datele de acces în Sistemul Național Electronic de Plată a Taxelor și Impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP), prin confirmarea identității cu ajutorul unui card bancar la secțiunea “Vreau cont” de pe pagina de internet www.ghiseul.ro

După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator.

În situația în care un contribuabil nu reușește să își creeze cont pe site-ul ghiseul.ro, acesta poate solicita credențialele de acces prin completarea si transmiterea documentelor de mai jos la sediul institutiei noastre sau prin e-mail la adresa contabeliu@gmail.com.

Pentru obținerea unui cont pe ghiseul.ro pentru persoane juridice se va trimite un e-mail la contabeliu@gmil.com cu următoarele acte:

1. Scan/foto certificat de inregistrare Registrul Comertului;

2. Scan/foto act de infiintare firma/act constitutiv – din care sa rezulte persoana proprietara;

3. Scan/foto act de identitate proprietar;

Daca administreaza altcineva firma decat proprietarul se transmite și :

4. Imputernicire administrator si scan/foto act de identitate administrator (daca este cazul)

5. Cererea de mai jos completată cu toate datele.


CERERE SOLICITARE DATE DE ACCES

CERERE-ALOCARE-CREDENTIAL-PENTRU-PLATA-PRIN-GHISEUL-persoane fizice.pdf

CERERE-ALOCARE-CREDENTIAL-PENTRU-PLATA-PRIN-GHISEUL-persoane juridice.pdf

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support

Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul Dvs. tacit pentru folosirea tehnologiei "COOKIE" mai multe informații

Conform legislației europene în vigoare suntem obligați să vă informăm cu privire la folosirea tehnologiei "Cookies". Orice browser modern folosește această tehnologie, în principal pentru a vă asigura securitatea și pentru a reține opțiunile Dvs. personale folosite în procesul de navigare pe un site web. Totuși, există persoane sau entități care folosesc această facilitate, urmărindu-vă pe termen lung comportamentul de navigare on-line, ceea ce constituie, într-o opinie general acceptată în UE, o intruziune în intimitatea personală a vizitatorului.

Închide