INFORMARE – solicitare aviz pentru realizarea investiției : “EXTINDERE REȚEA DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN COMUNA BELIU, JUDEȚUL ARAD” – faza S.F.,

INFORMARE

Această informare este efectuată de: COMUNA BELIU din , jud. Arad, str. Principală, Nr.632, tel: 0257322239, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Crișuri aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea investiției : “ EXTINDERE REȚEA DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN COMUNA BELIU, JUDEȚUL ARAD– faza S.F., amplasată în intravilanul și extravilanul comunei Beliu.

Aceasta investiție este nouă.

Rezultatul investiției va reprezenta implementarea sistemului de alimentare cu apă a localităților Beliu, Tăgădău, Benești, Bochia, Secaci, com. Beliu , jud. Arad.

Amplasamentul investiției este localizat în satul BELIU-str.2, str.14, str.29., str.30, str.31, sat. TĂGĂDĂU, sat BENEȘTI, sat BOCHIA, sat SECACI, intravilan-extravilan, comuna Beliu.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului COMUNA BELIU. după data de 10.04.2023.

TEXTUL DE MAI JOS NU SE PUBLICA↓

Informarea se va publica într-un ziar local , două apariții în două săptămâni consecutive ( luni-luni, marți-marți … etc.)

Informarea se va afișa la avizierul public al Primăriei Beliu, se va emite o adeverință de afișare care se va depune la avizator împreună cu cele două apariții din ziarul local.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support

Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul Dvs. tacit pentru folosirea tehnologiei "COOKIE" mai multe informații

Conform legislației europene în vigoare suntem obligați să vă informăm cu privire la folosirea tehnologiei "Cookies". Orice browser modern folosește această tehnologie, în principal pentru a vă asigura securitatea și pentru a reține opțiunile Dvs. personale folosite în procesul de navigare pe un site web. Totuși, există persoane sau entități care folosesc această facilitate, urmărindu-vă pe termen lung comportamentul de navigare on-line, ceea ce constituie, într-o opinie general acceptată în UE, o intruziune în intimitatea personală a vizitatorului.

Închide