Anunț – depunere solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare și stație de epurare în satele Beliu, Tăgădău și Vasile Goldiș, com. Beliu, jud. Arad”

COMUNA BELIU anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare și stație de epurare în satele Beliu, Tăgădău și Vasile Goldiș, com. Beliu, jud. Arad”, propus a fi amplasat în intravilan și extravilan loc. Beliu, Tăgădău și Vasile Goldiș, jud. Arad. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Mureș, FN, jud. Arad și la sediul titularului, din loc Beliu, str. 1, nr.632, județul Arad, în zilele de luni vineri, între orele 8:00-13:30. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Mureșului, FN, jud. Arad.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support

Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul Dvs. tacit pentru folosirea tehnologiei "COOKIE" mai multe informații

Conform legislației europene în vigoare suntem obligați să vă informăm cu privire la folosirea tehnologiei "Cookies". Orice browser modern folosește această tehnologie, în principal pentru a vă asigura securitatea și pentru a reține opțiunile Dvs. personale folosite în procesul de navigare pe un site web. Totuși, există persoane sau entități care folosesc această facilitate, urmărindu-vă pe termen lung comportamentul de navigare on-line, ceea ce constituie, într-o opinie general acceptată în UE, o intruziune în intimitatea personală a vizitatorului.

Închide