ANUNȚ: Ultimele zile de inscriere pentru recenzori/recenzori sefi/coordonatori U.A.T.

Persoanele care sunt interesate sa devina recenzori/recenzori sefi/coordonatori U.A.T., mai au cateva zile la dispozitie pentru a se inscrie la primarii.

Ultima zi de inscrieri este 8 aprilie 2022.

Actele necesare inscrierii:

  • Copie C.I.

  • Copie diploma minim studii medii

  • Cazier judiciar

Pentru recenzorii ARA care doresc sa fie si recenzori pe teren este necesara doar cererea de inscriere, celelalte documente fiind valabile.

Doar candidatii care indeplinesc cerintele specificate vor fi inclusi in listele definitive intocmite de UAT-uri si transmise catre D.J.S. Arad – UJIR.

Activitatea se va desfasura pe teren in intervalul 16 mai – 17 iulie 2022.

Mentionam ca potrivit legislatiei in vigoare, in Romania activitatea de recenzare este obligatorie.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support

Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul Dvs. tacit pentru folosirea tehnologiei "COOKIE" mai multe informații

Conform legislației europene în vigoare suntem obligați să vă informăm cu privire la folosirea tehnologiei "Cookies". Orice browser modern folosește această tehnologie, în principal pentru a vă asigura securitatea și pentru a reține opțiunile Dvs. personale folosite în procesul de navigare pe un site web. Totuși, există persoane sau entități care folosesc această facilitate, urmărindu-vă pe termen lung comportamentul de navigare on-line, ceea ce constituie, într-o opinie general acceptată în UE, o intruziune în intimitatea personală a vizitatorului.

Închide