Acte necesare dosar indemnizatie crestere si ingrijire copil (ICC)

– cerere (descarcă aici)
– copii carte de identitate, certificate de nastere copii, certificate de casatorie, sentinta divort(daca parintii locuiesc in concubinaj se efectueaza ancheta sociala in care e mentionat faptul ca cei 2 locuiesc si se gospodaresc impreuna avand un copil)
– anexa 2 (la locul de munca a parintelui care vrea sa ramana in concediu)
– stagiu de cotizare(de la casa de pensii pentru parintii angajati)
– adeverinta de la finante pentru anul nasterii copilului si anterior nasterii copilului pentru parintele care nu realizeaza venituri impozabile(daca este cazul)
– cerere la locul de munca de aprobare a concediului de ingrijire copil semnat, stamipilat si aprobata de angajator
– concediu medical (daca este cazul)
– 1 dosar plic

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support

Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul Dvs. tacit pentru folosirea tehnologiei "COOKIE" mai multe informații

Conform legislației europene în vigoare suntem obligați să vă informăm cu privire la folosirea tehnologiei "Cookies". Orice browser modern folosește această tehnologie, în principal pentru a vă asigura securitatea și pentru a reține opțiunile Dvs. personale folosite în procesul de navigare pe un site web. Totuși, există persoane sau entități care folosesc această facilitate, urmărindu-vă pe termen lung comportamentul de navigare on-line, ceea ce constituie, într-o opinie general acceptată în UE, o intruziune în intimitatea personală a vizitatorului.

Închide