Dragă vizitatorule,

Fie că ești un cetățean al Comunei Beliu sau un navigator al Internetului interesat de comuna noastră, îți urez un călduros

BUN VENIT pe pagina noastră !

Sper că vei găsi informațiile pe care le cauți cu această ocazie. Dacă, totuși, pagina noastră nu este încă ceea ce ți-ai dori să fie, doresc să te asigur că noi, cei din administrația locală a Comunei Beliu lucrăm în continuare pentru tine, încercând să îți arătăm acest lucru și pe acestă cale, digitală și îți promitem că nu ne vom opri până când pagina beliu.ro va deveni un portal de referință pentru comunitatea noastră.

De accea, te rog, pe tine, vizitatorule transmite-ne sugestiile, ideile și – de ce nu – criticile tale pentru a ne ajuta în demersul nostru.

 

Precum vezi, îmi permit să încalc „tipicul” adresării formale românești și să mă adresez ȚIE la persona a doua singular, nu din lipsă de respect ci din dorința de a ne simți alături de TINE!

Al tău și în slujba ta,

Cu prietenie și sinceritate,

Emanuel Coraș-Horhat,

primarul Comunei Beliu

Comuna Beliu - judetul Arad © 2017 Frontier Theme

Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul Dvs. tacit pentru folosirea tehnologiei "COOKIE" mai multe informații

Conform legislației europene în vigoare suntem obligați să vă informăm cu privire la folosirea tehnologiei "Cookies". Orice browser modern folosește această tehnologie, în principal pentru a vă asigura securitatea și pentru a reține opțiunile Dvs. personale folosite în procesul de navigare pe un site web. Totuși, există persoane sau entități care folosesc această facilitate, urmărindu-vă pe termen lung comportamentul de navigare on-line, ceea ce constituie, într-o opinie general acceptată în UE, o intruziune în intimitatea personală a vizitatorului.

Închide